Страницы

вторник, 6 октября 2015 г.

Свято Жнив

Свято Жнив, відоме ще як День Подяки, святкувала Церква Різдва Христова в неділю 4 жовтня. В цей урочистий день гості та члени церкви дякували Богу за щедрі врожаї, мир, благополуччя та численні ласки, які Господь повсякчас являє Своєму народу.
В цьому році святкування Свята Жнив проходило в українському стилі – декоратори творчо прикрасили центральний зал квітами, овочами, фруктами та різними декораціями, а група прославлення та центральний хор, разом зі служителями церкви, вбрались в гарні вишиванки та національні костюми.
Усі проповіді та псалми, які звучали цього дня на богослужінні, казали про те, що нам є за що дякувати Богу, Який здатен навіть негаразди обернути на благословення для кожного, хто вірний Йому. Разом з дорослими славили Господа і діти Недільної школи, які до Дня подяки підготували насичену святкову програму.
Святкове богослужіння пройшло в особливому відчутті дії і присутності Святого Духа, Який завжди спонукає християн славити та величати Господа.
«Твоя, Господи, могутність і сила, і велич, і вічність, і слава, і все на небесах та на землі! Твої, Господи, царства, і Ти піднесений над усім за Голову! І багатство та слава від Тебе, і Ти пануєш над усім, і в руці Твоїй сила та хоробрість, і в руці Твоїй побільшити та зміцнити все. А тепер, Боже наш, ми дякуємо Тобі, і славимо Ім'я Твоєї величі». (1Хр.29:11-13)












Комментариев нет: