Страницы

четверг, 8 октября 2015 г.

Відкриття XXII Національної конференції Церкви Божої України

В Новій Каховці розпочалась XXII Національна конференція Церкви Божої України, яка триватиме три дні - з 7-го по 9-те жовтня на базі Церкви Різдва Христова.
Відкрив конференцію єпископ Володимир Ковинєв, який привітав делегатів та представив шановних гостей з закордону. В своєму вітальному слові Володимир Ковинєв зазначив, що Церква Божа пройшла вже багато випробувань: «Але ми сьогодні на новому етапі розвитку нашої країни, наших церков та нашого союзу і тому нам потрібне свіже помазання Духу Святого».


Після натхненого блоку хвали та поклоніння, за участю групи прославлення та центрального хору Церкви Різдва Христова, слово було надано суперінтенданту Церкви Божої Європи Тому Россону, який поділився коротким словом, а також передав вітання від директора світової місії Церкви Божої Тома Хілла, його заступника Джона Чілдерса та єпископа Дітера Кноспе.



Продовжив служіння національний єпископ Церкви Божої України Олексій Демидович. В своєму важливому слові, зверненому до теми конференції «Перемагай зло добром», яка заснована на словах апостола Павла записаних в Рим.12:21, національний єпископ говорив про виклики останнього часу. «Зважаючи на останні події в нашій країні, в церкві стало багато військової термінології, але в цьому немає нічого надзвичайного, - зауважив Олексій Демидович, адже християнське життя - це не прогулянка, це битва зла з добром. І чим ближчий другий прихід Христа, тим запекліший цей бій. Але одночасно з примноженням зла, Бог обіцяє вилити свій пізній дощ Святого Духу».



Також Олексій Демидович висловив своє переконання, що сьогодні надія церкви – це служителі, які дійсно можуть бути прикладом вірності, стійкості та мужності: «Я хочу, щоб служителі Церкви Божої були мужніми людьми, здібними платити ціну та перемагати зло».
Завершилось перше богослужіння палкою та щирою молитвою Господу. А попереду учасників Національної конференції очікує ще два насичених трудових дня та можливість разом прославляти Бога.

Комментариев нет: