Страницы

вторник, 20 октября 2015 г.

В Каховці святкували День Біблії

18 жовтня 2015 року в місті Каховка в будинку культури «Меліоратор» відбулась міжцерковна зустріч присвячена святкуванню Дня Біблії. Участь в святкуванні взяли також священнослужителі та Група прославлення Церкви Різдва Христова.
Як було сказано на початку урочистого богослужіння, Біблія – Боже слово, має здібність об’єднувати. І це дійсно так, адже під одним дахом зібрались представники різних церков Каховки, Нової Каховки, Малокаховки, Калинівки та Херсона. Зокрема це Церква Воскресіння Христова (пастор Малишев Олексій, Каховка), церква «Відродження» (пастор Сергій Шалухін, Каховка), Церква Різдва Христова (пастор Сергій Вознюк, Нова Каховка),  церква «Світло Надії» (пастор Сергій Кундіус, Малокаховка), церква «Єдність» (пастор Юрій Маринчак, Калинівка), Першу церкву ХВЄ міста Нова Каховка представляв благовісник Андрій Грицюта. Всі ці церкви входять до Асоціації християнських церков Таврійського краю, яка об’єднує протестантів, православних та католиків Херсонщини.
Святкове богослужіння пройшло в теплій та домашній атмосфері братерської любові та вдячності Богу за Його Слово – Біблію.
Варто зазначити, що 8 листопада святкування Дня Біблії відбуватиметься також і в Новій Каховці, про що згодом буде анонсовано на нашому сайті більш детально. Запрошуємо усіх бажаючих.




Комментариев нет: