Страницы

суббота, 10 октября 2015 г.

Відомі служителі Церкви Божої відповіли на запитання

З 7 по 9 жовтня на базі Церкви Різдва Христова проходила XXII Національна пасторська конференція Церкви Божої України. Учасниками конференції стало чимало знаних служителів не лише з України, а й з Європи. Спеціально для вас ми поспілкувались з деякими з цих служителів на камеру, тож пропонуємо вам переглянути короткі відеоролики з їх відповідями на різні запитання.
Якою Ви бачите Церкву Божу України в подальшому та чи є у Вас мрії про майбутнє союзу? Таке запитання ми поставили національному єпископу ЦБУ Олексію Олексійовичу Демидовичу.


Враженнями від конференції, яка без сумнівів є визначної для союзу подією, ми поцікавились у пастора Церкви Різдва Христова, єпископа Південного регіону Сергія Федоровича Вознюка:

Своїми думками з приводу служіння Церкви Божої в Україні ділиться континентальний єпископ Церкви Божої Європи Том Россон:

Церква Божа Німеччини та Церква Божа України завжди мали між собою особливо близькі братські стосунки і участь національного єпископа Марка Бреннера – чергове тому підтвердження:

В XXII Національній конференції Церкви Божої України брав участь єпископ Церкви Божої Латвії Модріс Озолінкевич, він також поділився з нами своїми враженнями:

Своїми побажаннями та враженнями від конференції, яка минула, поділився також єпископ, заступник національного єпископа Церкви Божої України Павло Голуб:

Капеланство - це рішення людини чи покликання? На таке питання відповів капелан генштабу України, керуючий фінансами союзу ЦБУ Володимир Ткачук:

Єпископ Геннадій Мохненко відповідає на питання, чому церква іноді боїться називати речі своїми іменами та озвучувати свою позицію, а також чи може церква собі дозволити так поводитись:

Комментариев нет: