Страницы

пятница, 9 октября 2015 г.

Рукопокладання єпископів та вручення сертифікатів служителів Церкви Божої на вечірньому богослужінні конференції

Підсумком другого дня конференції стало вечірнє богослужіння. Як і належить воно розпочалось чудовим та благословенним часом поклоніння Господу. Конференція в єдиному пориві серця разом з групою прославлення та центрального хору Церкви Різдва Христова славили Господа в піснях та молитвах.
Продовженням богослужіння стала визначна для всього союзу дія – це рукопокладання в сан єпископа двох братів – Геннадія Мохненка та Ебіхарда Дудчуса, яке звершив континентальний єпископ Церкви Божої Том Россон. Після рукопокладання відбулась ще одна знакова подія. Доктор Том Россон вручив служителям з різних регіонів Церкви Божої України міжнародні сертифікати світового об’єднання Церкви Божої трьох рівнів – наставник, ліцензований служитель та пастор.
Далі богослужіння продовжив єпископ Церкви Божої Латвії Модріс Озолінкевич, який поділився проникливим словом проповіді. «Я думав, що мені сказати народу, який переживає велику трагедію, переживає війну? Але я знаю, що я тут для того, щоб проповідувати Ісуса Христа, Який вчора, сьогодні і вовіки той самий! - розпочав свою проповідь єпископ Модріс. – Ви, як церква, переживаєте в Україні великі виклики. І якщо Господь покликав вас на служіння саме в цей час, Він знає, що Ви здатні служити в цей буремний час».
Після своєї проповіді Модріс Озолінкевич запросив усіх бажаючих до молитви. Це була особлива молитва і це було незвичайне служіння! В цей особливий вечір Господь промовляв до багатьох сердець, оновлював дух та давав помазання на завзяте служіння.












Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: