Страницы

понедельник, 19 октября 2015 г.

Вечеря Господня

Цієї неділі, 18 жовтня, в Церкві Різдва Христова відбулось благословенне служіння, центром якого було Хлібопреломлення – Вечеря Господня, яка нагадує християнам про смерть і страждання Ісуса Христа, а також про Його воскресіння та дар Спасіння, який Господь пропонує кожній людині.
Ми мали чудове і благословенне богослужіння, на якому Господь приготував багато благословень для всіх Своїх дітей. Це було видно під час співу і молитов, а також під час проповіді пастора церкви Сергія Федоровича Вознюка, який в своєму пасторському слові застерігав від спокус та випробувань, які часто спіткають християн після особливих Божих благословень, а також наголошував на важливості безперестанно перебувати в труді та служінні для Господа.
Підсумком проповіді стала особлива молитва оновлення та благословення, яку служителі церкви звершували за усіх бажаючих. Після цієї молитви церква з дерзновенням та благоговіння приступила до великого таїнства – Вечері Господньої.
Після таких богослужінь хочеться знову й знову дякувати Богу за Його Святого Духа, який завжди пробуджує нас до святого та посвяченого Господу життя! 

  







Більше фото: тут

Комментариев нет: