Страницы

суббота, 10 октября 2015 г.

Служіння Пробудження за участю єпископів Тома Россона, Яніса та Агріса Озолінкевичів

Сьогодні ввечері, 10 жовтня, в Церкві Різдва Христова відбулось раніше анонсоване богослужіння «Пробудження» за участю помазаних служителів з Європи – це екс-національний єпископ Церкви Божої Латвії Яніс Озолінкевич, єпископ Агріс Озолінкевич та континентальний єпископ Церкви Божої Том Россон.
В передчутті того, що Господь обов’язково відвідає це служіння та промовлятиме до спраглих сердець, до Церкви Різдва Христова завітали не лише члени церкви, а й гості з інших церков і міст. І слід зазначити, що Господь завжди вірний Собі і завжди винагороджує тих, хто Його прагне!
Після благословенного співу групи прославлення, єпископ Яніс Озолінкевич поділився словом проповіді та свідоцтвами Божої слави, свідком та учасником яких він був під час (і не тільки)  відомого Талліннського пробудження. Зі словом проповіді до присутніх звернувся також і Агріс Озолінкевич. Після своєї проповіді єпископ Агріс запросив усіх бажаючих до молитви. Хоча за програмою служіння вже мало закінчитись, але відчуття явної Господньої присутності надихало продовжувати молитви, під час яких Господь провадив Свою роботу над серцями багатьох людей.
Ватро зазначити, що завтра, в неділю 11 жовтня, в Церкві Різдва Христова проходитиме ще одне благословенне служіння за участю братів, під час якого буде звершуватись рукопокладення нових пресвітерів церкви. Віримо, що це також буде особливе служіння Божої слави, яке розпочнеться о 10.00 годині ранку.  








Комментариев нет: