Страницы

среда, 30 сентября 2015 г.

Скоро! XXII Національна пасторська конференція союзу ЦБУ

З 7 по 9 жовтня 2015 року в Новій Каховці на базі Церкви Різдва Христова проходитиме XXII Національна пасторська конференція союзу Церква Божа України. Тема конференції: «Перемагай зло добром».
Місце проведення конференції: Херсонська область, місто Нова Каховка, Церква Різдва Христова, пр. Перемоги, 2а.
Реєстрація: реєстрація учасників розпочинається 7 жовтня і триватиме з 14.00 до 16.30 годин. Вартість реєстрації 300 грн.
Як ніколи актуальну тему конференції розкриває в своєму зверненні національний єпископ Церкви Божої  України Олексій Демідович. Пропонуємо і вам прочитати це принципове звернення:

Дорогі друзі, співробітники і служителі Церкви Божої України, мир вам!
Ми живемо сьогодні в світі, в якому зло прогресує, що говорить про наближення кінця цього світу і початок нового. Цей час кидає нам, людям які знають і сподіваються на Господа, особливі виклики. Як протистояти злу? Чим його перемогти? Є тільки один засіб проти зла, ненависті, розпусти - це любов Божа, проявлена ​​в добрих справах. Ми створені для добрих справ, через це прославляється Отець наш небесний і перемагається зло. Тема нашої конференції - "Перемагай зло добром". Це говорить про війну, про протистояння світла й темряви, добра і зла, любові і ненависті, Бога і диявола. Це активна позиція протистояння, а не оборони, але перемогти можна тільки, роблячи добро. Христос на хресті, коли зло, здавалося, перемогло добро, здійснив найголовнішу перемогу і дав нам її. Хвала Йому за це! Вірю, дорогі, що це буде гарний час спілкування, молитовних битв, надихаючих проповідей і переживань Господа!
З повагою, національний єпископ Олексій Демидович

Комментариев нет: