Страницы

пятница, 18 сентября 2015 г.

В Біблійній школі розпочався новий навчальний рік

Біблійна школа Церкви Різдва Христова розпочала новий навчальний рік. Цієї неділі, 13 вересня, в навчальній аудиторії пройшло вже друге заняття для одинадцятьох студентів.
«Наша школа розрахована не просто на передачу знання а, насамперед, на духовний розвиток кожного, хто навчається в ній, - розповідає декан Таврійської Біблійної семінарії Валерій Іллічов. – Програма розрахована так, щоб кожний отримав навики молитви, духовного життя, вивчання Біблії та християнського служіння».
Варто нагадати, що Біблійна школа – це 9-тимісячний навчальний курс, який було створено та розроблено для новонавернених до церкви людей, які тільки прийняли Святе Водне Хрещення. Проте навчатись в Біблійній школі можуть і ті, хто давно знайшов Бога, але бажає зміцнитись в вірі та духовно зростати.
Протягом навчального року викладачі школи читають студентам лекції з таких основних предметів, як Огляд Старого та Нового завітів, Принципи християнського життя, служіння, духовного зростання, а також Християнська етика, Планування та інші.

Комментариев нет: