Страницы

понедельник, 7 сентября 2015 г.

Семінар для вчителів Недільних шкіл

5 вересня на базі Церкви Різдва Христова проходив семінар для вчителів Недільних шкіл та дитячих служителів, які працюють з дітьми та підлітками у церквах Південного регіону союзу Церква Божа України.
Участь в освітньому семінарі взяло більше двадцяти викладачів з Нової Каховки, Каховки, Роздольного, Іванівки та Каланчака. Як розповіла головний організатор заходу, директор Дитячої недільної школи Церкви Різдва Христова Наталія Махиня, семінар мав на меті досягнення кількох цілей – це натхнення вчителів перед початком нового навчального року, підвищення їх духовного рівня та вдосконалення кваліфікації.


В процесі семінару вчителі розглядали питання методики викладання, ділились досвідом проведення різних євангелізаційних проектів, спрямованих на дітей та їх батьків, обговорювали плани та цілі на новий навчальний рік.

«Ми дякуємо Господу за те, що відбулася подібна зустріч саме на початку нового навчального сезону, - каже директор Недільної школи Наталія Махиня. - Наші вчителі мали змогу отримати цікавий досвід у роботі з дітьми, нові знання, ознайомитись з різними  методами викладання Слова Божого, навчитися веселих ігор та пісень. Тішить те, що в результаті подібних зустрічей та літніх місіонерських служінь у  пгт. Іванівка та пгт. Каланчак відновили роботу Недільні школи, де дітки з різних сімей можуть почути вістку про Христа та отримати спасіння. Ще раз дякуємо усім, хто завітав до нашої Церкви та приймав активну участь у підготовці та проведенні семінару».


Комментариев нет: