Страницы

понедельник, 7 сентября 2015 г.

Свято для дітей в Церкві Різдва Христова

В перший день осіні в нашій церкві відбулась чудова і благословенна подія присвячена Дню Знань! Діти Нової Каховки отримали велике свято, першокласники із нужденних сімей портфелі та канцелярські набори, та що головне - усі присутні почули добру звістку про Божу любов та разом звершили молитву подяки Ісусу Христу і молитву за мир в Україні. Про те, як пройшло свято, написали журналісти інтернет-видання "Нова Каховка Online", пропонуємо і вам прочитати цей матеріал:

1 вересня, з нагоди Дня знань Церква Різдва Христова влаштувала на території храму благодійне свято для дітей Нової Каховки.
Розпочалось дійство о 16 годині дня і від цього моменту сюди почали прибувати юні відвідувачі зі своїми рідними. Дехто приходив на свято отримавши напередодні запрошення, а дехто просто почувши гучні звуки жвавої музики та гамірні веселощі дітей на ошатно облаштованій території церкви.

Розпочинаючи святкову програму, з новим навчальним роком хлопців та дівчат привітав єпископ Сергій Вознюк та міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко.
Організатори влаштували для дітей різноманітні цікаві розваги, тому кожен з учасників та гостей свята міг знайти собі заняття до смаку – пострибати на батуті, пограти в настільний теніс, позмагатись в спортивних естафетах, замовити фігурку з надувних кульок або зробити собі веселий боді-арт.
На завершення свята всіх присутніх пригощали безкоштовним морозивом. Та це не єдиний сюрприз, який організатори підготували для юних новокаховчан. Так, діти з малозабезпечених родин та діти, які в цьому році пішли до першого класу, отримали в подарунок від Церкви Різдва Христова та громадського об’єднання «Центр допомоги молоді «Твоя перемога» портфелі та індивідуальні набори канцелярського приладдя.
А для того, щоб теплі згадки про свято залишались в пам’яті його учасників якомога довше – спільне фото на святково вбраному ґанку церкви.

Комментариев нет: