Страницы

вторник, 8 сентября 2015 г.

Вихованці Дитячої недільної школи знову сіли за парти

Ще одна добра подія відбулася в Церкві Різдва Христова в цю неділю. 6 вересня, після літніх канікул, розпочався новий навчальний рік в Дитячій недільній школі.
Недільна школа – одне з пріоритетних служінь Церкви Різдва Христова, адже Біблія багато каже про важливість виховання дітей і спрямування їх на вірний шлях. Недільна школа -  це те місце, де діти в доступній формі знайомляться з Біблією, вчаться любити Бога та один одного, шанувати батьків, допомагати іншим, не ображати друзів.
На уроках, які завжди проходять в теплій та дружній атмосфері діти разом з вчителями вивчають Боже Слово, співають пісні, грають в ігри, роблять різноманітні поробки, словом весело та корисно проводять час.
Заняття проходять в зручних кабінетах по спеціально розробленій навчальній програмі. Діти займаються у групах, на які їх розподіляють відповідно віку. Після уроків усіх учнів очікує безкоштовний сніданок, який складається з солодкого чаю та булочки.
Якщо Ваші діти чи онуки ще не відвідують Недільну школу, тоді ласкаво запрошуємо їх на наші заняття, які проходять кожної неділі о 8.30 годині ранку в храмі Церкви Різдва Христова. 





Комментариев нет: