Страницы

понедельник, 28 сентября 2015 г.

Місія "Подаруй радість" допомогла школі

Упродовж трьох днів, з 22 по 24 вересня, в Новокаховській загальноосвітній школі №10 для учнів 2-4 класів проводилась квест-гра «Подорож у щасливу країну дитинства». Для допомоги у проведенні квесту була запрошена команда волонтерів Благодійної місії «Подаруй радість», яка заснована при Церкві Різдва Христова.
Як розповіла організатор заходу Олена Дмитрівна, мета квест-гри – пропаганда здорового способу життя та формування у дітей корисних звичок: «Ми розповідали дітям про те, чим вони можуть зайнятися у вільний від навчання та пояснювали їм, що коли вони будуть займатись чимось корисним та цікавим – на погані звички у них просто не буде вільного часу».



Зі свого боку волонтери місії «Подаруй радість», на чолі з керівником Тетяною Інглет, підготували для учасників квесту три станції. Перша - це станція з моделювання повітряних кульок, на якій діти отримували в подарунок надувні фігурки з кульок. На другий станції дітям проводився майстер-клас з виготовлення браслетів, які в доступній і символічній формі розповідали дітям Євангеліє. На останній станції учасникам квесту за допомогою спеціального аквагриму малювали на обличчі забавні мордочки тварин. Наприкінці квест-гри всі діти отримали від Місії «Подаруй радість» барвисту повчальну християнську літературу.



«Ми залишились дуже задоволеними співробітництвом з волонтерською організацією Церкви Різдва Христова, сподіваємось на подальшу співпрацю у цьому напрямку», - зазначила організатор квест-гри Олена Дмитрівна в коментарі нашому кореспонденту. 





Комментариев нет: