Страницы

понедельник, 7 сентября 2015 г.

Водне Хрещення

«А Петро до них каже: Покайтеся, і нехай же охреститься кожен із вас у Ім'я Ісуса Христа на відпущення ваших гріхів, і дара Духа Святого ви приймете!» (Дії 2:38)
В неділю, 30 серпня, у Церкві Різдва Христова відбулось Водне хрещення. В цей урочистий день семеро людей уклали завіт з Господом та приєдналися до нашої церкви.
Як і раніше, святе Водне хрещення звершувалось вранці, перед центральним богослужінням, у водах ріки Дніпро. На запитання пастора Сергія Вознюка: «Чи віруєте ви в Господа Ісуса Христа як у свого особистого Господа і Спасителя?», а також «Чи обіцяєте служити Йому до кінця свого життя?». Після того як кожен з хрещаємих казав тверде «Так!», пастор, занурюючи людину у воду проголошував: «На основі твоєї віри та обіцянки хрещу тебе в ім’я Отця, Сина і Святого Духа. Амінь».
Вже під час центрального богослужіння, на якому звершувалась ще одна заповідь Христа – Вечеря Господня, всі ті, хто приєдналися в до церкви, були запрошені на перед для привітання та молитви благословення. Також усі брати та сестри, охрещені в цей день, отримали свідоцтва про хрещення, Біблію та квіти від церкви.
Нагадаємо, що минуле Водне хрещення проходило у нашій церкві 5 липня, тоді до Божої родини приєдналось 9 душ.








Комментариев нет: