Страницы

четверг, 27 августа 2015 г.

Новокаховчанам до Дня Незалежності України

Кінопоказ у незвичайному форматі для усіх бажаючих новокаховчан та гостей міста влаштувала Церква Різдва Христова в День Незалежності України. Під відкритим небом на площі перед Херсоноблагробудом публіці було продемонстровано один з найкращих фільмів українського кінематографу – «Поводир».
Про це повідомляє інтернет-видання «Нова Каховка Online».
На добре здивування організаторів, - пишуть журналісти видання, перегляд фільму відвідала велика кількість людей – усього зібралось більше сотні глядачів. Дехто займав спеціально обладнанні місця, а дехто розстилав пледи, зручно влаштовуючись на газоні навпроти великого екрану. Приємним сюрпризом від організаторів став безкоштовний чай, який по-особливому смакував прохолодним літнім вечором.
Кінострічка режисера Олеся Саніна, про трагічне минуле українського народу, не залишила нікого байдужим. А сам формат перегляду фільмів дуже припав глядачам до душі, про що свідчили їх багаточисельні схвальні відгуки та пропозиції влаштувати ще такі кінопокази. Отож, зважаючи на успіх першого для Нової Каховки кіно просто неба, цілком можливо, що новокаховчан запросять на якісь інші кінострічки, про що обов’язково буде анонсовано через доступні канали комунікації.
(Від себе додамо, що зважаючи на зацікавленість та побажання новокаховчан, Церква Різдва Христова можливо влаштує ще кілька кінопоказів добрих, повчальних євангелізаційних фільмів – ред.).

P.S. Церква Різдва Христова висловлює подяку міському голові Коваленку Володимиру Івановичу за цілковиту підтримку та сприяння в організації вечора, а також генеральному директору фірми «Херсоноблагробуд» Подофі Анатолію Івановичу за надання майданчику для проведення кінопоказу та можливість безкоштовно підключити необхідне обладнання до електромережі.

Комментариев нет: