Страницы

суббота, 8 августа 2015 г.

В гостях у вихованців Дитячого психоневрологічного інтернату

15 червня команда волонтерів Церкви Різдва Христова під керівництвом місіонера Міжнародної християнської місії Євразія (Mission Eurasia) Надії Вознюк провели в смт. Нова Маячка, що на Херсонщині, благодійне євангелізаційне свято для вихованців Дитячого психоневрологічного санаторію «Надія».
 У цьому закладі перебувають діти з різного ступеню психічними розладами, а також діти з малозабезпечених та неблагополучних родин, діти, батьки яких були позбавлені батьківських прав.
Розпочалось свято зі знайомства та спільної молитви з діточками, яку звершив єпископ Південного регіону Церкви Божої України Сергій Вознюк. Після цього волонтери разом з ними співали дитячі християнські пісні та провели Біблійний урок.




Далі дітей очікувала розважальна програма з майстер-класами по виготовленню браслетів, моделюванню повітряних кульок, спортивними естафетами та іграми, а також станція краси, де дітям робили боді-арт та зачіски. В завершення свята всі діти отримали подарунки від Місії Євразія, до складу яких увійшли солодощі, сувеніри та дитяча християнська література.




Про те, для чого проводилось це свято, в своєму коментарі розповіла Надія Вознюк: «Дуже багато молоді полишаючи інтернати потрапляють у бурхливий вирій життя і ламаються, стаючи заручниками різних гріхів – наркотиків, алкоголізму та інших неприємних речей, про які навіть не хочеться казати вголос. Тому своїми проектами ми бажаємо зробити все можливе, аби долі та життя цих дітей змінювалась тільки на краще. Це було не просто свято. Звісно, ми хотіли подарувати дітям день, сповнений яскравих вражень, але головне, що ми зробили – ми принесли цим дітям Благу звістку. У нашої Місії є багато різних ідеї та проектів, які ми плануємо реалізовувати. І навіть якщо я ніколи не зустріну цих дітей в майбутньому, я знаю, якщо вони житимуть з Господом, , я зможу зустріти їх у Вічності».

Варто зазначити, що це свято не єдиний проект, який було реалізовано за сприяння Місії Євразія та її представника Надії Вознюк. Так, Місія зробила свій внесок в проведення Молодіжного християнського табору «Исход» та Місіонерських євангелізаційних поїздок до населених пунктів Херсонщини, про які ми розповімо трохи пізніше.

Комментариев нет: