Страницы

пятница, 31 мая 2019 г.

В Дитячій недільній школі відбувся святковий випускний

В неділю, 26 травня, в Дитячій недільній школі Церкви Різдва Христова відбулось свято завершення навчального року. Святкова програма, яка складалась з інтерактивних ігор, конкурсів, пісень та навіть смачного столу з пригощеннями, була сповнена радості та веселощів.
Для десяти хлопців та дівчат це було особливе свято, адже цього дня вони офіційно стали випускниками. Більшість з них з самого дитинства відвідували уроки недільної школи, вивчали Біблію та духовно зростали під опікою своїх люблячих та досвідчених викладачів.
Випускна церемонія продовжилась на центральному богослужінні церкви. Хлопці та дівчата отримали свідоцтва про успішне завершення курсу Недільної школи, вислухали напутнє слово директора Наталії Махині та мали можливість подякувати своїм викладачам за благословенні роки навчання. На завершення церемонії пастор церкви Валерій Іллічов звершив молитву благословення, а самі випускники, які тепер офіційно перешли в Молодіжне служіння, разом з молодіжною інструментальною групою прославили Бога піснею.
Від імені Церкви Різдва Христова вітаємо наших випускників, а також бажаємо їм неухильно слідувати за Христом та все більше поринати у Його любов та благодать.
Тим часом усі інші учні нашої недільної школи пішли на літні канікули, але вже у вересні діти та викладачі повернуться до своїх аудиторій, де вони в доступній формі знайомляться з Біблією, вчаться любити Бога та один одного, шанувати батьків, допомагати іншим, не ображати друзів. 
Якщо ваші діти чи онуки ще не відвідували занять Недільної школи, обов’язково подбайте про те, щоб у новому навчальному році не втрати можливість закласти правильний фундамент віри та життя для ваших дітей.








Комментариев нет: