Страницы

среда, 15 мая 2019 г.

Команда місіонерів з Латвії прилетіла до України для служіння знедоленим дітям

Маємо радість приймати на Херсонщині та у нас в Церкві Різдва Христова волонтерську команду місіонерів з Латвії. Семеро чоловіків, серед яких і особисто національний єпископ Церкви Божої Латвії Модріс Озолінкевич, залишили свої домівки, роботи, рідних та близьких, щоб більше тижня послужити знедоленим дітям нашого краю. Місіонерська команда завітала до нас на запрошення єпископа Південного регіону ЦБУ Сергія Вознюка, який не зважаючи на ускладнення зі здоров’ям, усі ці дні разом зі заступником пастора Церкви Різдва Христова Сергієм Інглетом допомагає волонтерам.
Під час свого перебування в Україні, команда місіонерів власними силами та власним коштом робитиме ремонтні роботи в кількох приміщеннях Новомаячківського психоневрологічного санаторію «Надія». Варто зазначити, що у цьому закладі перебувають діти з різного ступеню психічними розладами, діти-сироти, діти з малозабезпечених та неблагополучних родин, а також діти, чиї батьки були позбавлені батьківських прав.
Волонтерська команда місіонерів поставила собі за мету зробити ремонт у туалеті та душі, який до цього дня мав дуже гнітючий та занедбаний вигляд. Але вже незабаром стару сантехніку, гнилі труби, вікна та підлогу буде повність замінено на все нове. Крім того вже придбані та встановлюються нові металопластикові двері до центрального входу, планується придбання та встановлення потужної витяжної системи на кухню дитячого закладу.

Дякуємо усім волонтерам та особисто єпископу Модрісу Озолінкевичу за відкрите серце для знедолених дітей України! Дякуємо усім тим, хто долучився до цього євангелізаційного проекту! Нехай Господь рясно благословить кожного з вас!
Найближчим часом ми більш детально розповімо вам про цю команду та їх працю. Поки що анонсуємо, що вже цієї неділі, 19 квітня, команда волонтерів на чолі з єпископом Модрісом, братимуть участь в центральному богослужінні Церкви Різдва Христова, на якому чекаємо і кожного з вас!











Комментариев нет: