Страницы

четверг, 2 мая 2019 г.

Спільна великодня молитва християнських церков Нової Каховки

Вже за доброю традицією, свято Воскресіння Ісуса Христа, яке цього року припало на 28 квітня, об’єднало християнські церкви Нової Каховки в спільній великодній молитві на одній з центральних площ міста. Її ініціатором виступила Асоціація християнських церков Таврійського краю, яка об’єднує близько двох десятків протестантських, православних та католицьких релігійних громад Херсонської області.
Віруючі зібрались, аби привітати один одного та усіх новокаховчан зі святом Великодня, проявити міжконфесійну єдність церков та разом помолитись Богу за мир і благополуччя для України та рідного міста. У цьогорічній великодній молитві брали участь єпископ Південного регіону Церкви Божої України Сергій Вознюк, пастор Церкви Різдва Христова Валерій Іллічов, євангеліст Першої церкви християн віри євангельської Андрій Грицюта, пастор церкви євангельських християн баптистів Євген Бондаренко, пастор лютеранської церкви Валерій Верба, пастор церкви «Отчий дім» Сергій Сірик та пастор Церкви Воскресіння Христова Олексій Малишев.
Окрім молитов та привітань від священнослужителів, цього вечора на площі також звучали великодні гімни у виконанні церковних груп та солістів. Привітати присутніх зі світлим святом Воскресіння Христового завітав також і міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко. Завершився захід спільною молитвою служителів за рідний край та молитвою Христовою «Отче наш».
Також цікаво додати, що перед початком молитовного заходу, церквою ЄХБ «Надія є», була організована інтерактивна програма для дітей Нової Каховки. З нагоди великого християнського свята діти мали можливість безкоштовно пострибати на батутах, взяти участь в спортивних естафетах та іграх, зробити яскравий боді-арт та навіть поласувати морозивом.












Комментариев нет: