Страницы

вторник, 21 мая 2019 г.

Богослужіння за участю місіонерів з Латвії


Цієї неділі, 19 травня, центральне богослужіння Церкви Різдва Христова пройшло за участю гостей-місіонерів з Латвії, на чолі з національним єпископом Церкви Божої Латвії Модрісом Озолінкевичем.
Нагадаємо, що ця місіонерська команда завітала до нас на запрошення старшого пастора церкви, єпископа Південного регіону ЦБУ Сергія Вознюка. Близько тижня ця команда братів власними силами та коштами робила ремонтні роботи в кількох приміщеннях Новомаячківського психоневрологічного санаторію «Надія», в якому перебувають діти з різного ступеню психічними розладами, діти-сироти, а також діти з малозабезпечених та неблагополучних родин.
Господь дуже рясно благословив це богослужіння та кожного присутнього. Наші гості мали можливість розповісти про те, що вони пережили під час цієї поїздки та як саме служили дітям у Новій Маячці, а також поділились яскравими свідоцтвами зі свого християнського життя. Після блоку свідоцтв, національний єпископ  Модріс Озолінкевич поділився з церквою надихаючим та помазаним словом проповіді, яке закінчилось особливою молитвою за усіх охочих.
Дякуємо Богу за наших гостей та особливу присутність Його Святого Духа на цьому богослужінні!
















Комментариев нет: