Страницы

среда, 30 марта 2016 г.

Розпочалась підготовка до Молодіжного табору "ИСХОД-2016"

В Церкві Різдва Христова розпочалась підготовка до Молодіжного християнського табору «Исход-2016». Вчора, 29 березня, відбувся перший організаційний комітет, на якому були визначені відповідальні за відділи, а також напрямки роботи та перші цілі. Тема табору, програма, його спікери та інші подробиці поки в процесі розробки, ще навіть невідома остаточно дата проведення, проте відомо, що це буде липень місяць.
Тож запрошуємо християнську молодь вже зараз планувати свій час та фінанси, аби бути учасником табору і разом провести цей незабутній час! За усім процесом підготовки ви можете стежити на наших офіційних сторінках у Фейсбук та В контакті.  
Також звертаємось до усіх братів та сестер, пасторів, наших партнерів та спонсорів підтримати цей проект фінансово. З усіма питаннями ви можете звертатись до директора МХТ «Исход» Андрія Оріяна за тел.: 066 6433649 (МТС).
Нагадаємо, що МХТ «Исход» - це один з великих проектів Церкви Різдва Христова, спрямований на роботу з молоддю. Вже не перший рік табір проводиться на березі ріки Дніпро неподалік від Нової Каховки, з метою сприяння духовного зростання молоді, її глибшому ствердженню у Христі, а також бажанням влаштувати змістовне дозвілля та християнське спілкування.


Комментариев нет: