Страницы

среда, 6 апреля 2016 г.

Як молодь церкви влаштувала свято для дітей у центрі міста

На початку квітня в Церкві Різдва Христова розпочався Молодіжний квест* #YQUEST2. Щодня учасники квесту отримують духовно, фізично або соціально корисне завдання.
Вчора, 5 квітня, черговим завданням для учасників було подарувати радість дитині. Трохи подумав, капітани команд вирішили обєднати зусилля та провести спільну акцію. Місцем її проведення обрали дитячий майданчик у центрі Нової Каховки, який, до речі, було встановлено за сприяння Церкви Різдва Христова. Упродовж години молодь робила для дітей безкоштовні фігурки з надувних кульок, придбаних за власний кошт.
Ця акція привернула увагу багатьох мешканців міста. Біля молоді одразу вишукалась величезна кількість дітлахів, які бажали отримати надувну кульку. Поки одна частина молоді робила фігури з кульок, інша частина розповідала батькам про мету заходу та роздавала церковні візитівки, запрошуючи їх на служіння. Таким чином перетворивши свою акцію в невелику та оригінальну Євангелізацію.
Молодіжний квест триває і надалі, попереду ще багато різноманітних цікавих та захопливих завдань. За перебігом квесту, ви можете спостерігати на сторінці Молоді Церкви Різдва Христова в соц.. мережі «В контакте».

*Квест — спортивне або інтелектуальне змагання, основою якого є послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань командами або окремими гравцями.

Комментариев нет: