Страницы

среда, 13 апреля 2016 г.

Встановлення ліхтарів на території церкви

На території храмового комплексу Церкви Різдва Христова розпочались весняні роботи. Окрім необхідного впорядкування території після зими та висадки дерев, було встановлено 3 ліхтарі з економічними світильниками.
Ще тривають останні роботи з електромонтажу та бетонування основи ліхтарів, та вже незабаром територія Церкви Різдва Христова стане більш світлою та впорядкованою. Дякуємо усім братам, які долучились до роботи та допомогли з підготовкою, встановленням та підключенням цих ліхтарів.
Варто відзначити, що ми маємо ще чимало планів з розвитку та облаштування церковної території. Це асфальтування парковки, будівництво парку, дитячого майданчику, продовження освітлювальних робіт та інше. Якщо ви бажаєте підтримати ці заходи фінансово, ви можете зробити це шляхом переказу коштів на банківський рахунок Церкви Різдва Христового (Призначення платежу: добровільні пожертви на храм), вказаним за посиланням, або зв'язатися з нами через електронну пошту: bocchurch93@gmail.com. Нехай Бог благословить кожного з вас!












1 комментарий:

Анонимный комментирует...

Когда свет наступает-тьма отступает,без вариантов.Слава Богу!