Страницы

четверг, 3 марта 2016 г.

Поїздка з гуманітарною місією на Донбас

В перший день весни, 1 березня, відбулась раніше анонсована поїздка служителів і волонтерів Церкви Різдва Христова з гуманітарною місією на Донбас.
В першу чергу гуманітарну допомогу, зібрану Церквою Різдва Христова та співробітниками My Land Ministries, було доставлено в Маріуполь до Дитячого будинку «Республіка Пілігрим». Після цього в супроводі капелана Церкви Божої Альберта Хомяка наші служителі та волонтери поїхали відвідати українських військовослужбовців, які стоять на сторожі Маріуполя та його околиць, аби передати їм продуктові набори та духовну літературу, помолитись за них та просто підтримати добрим словом.
Варто додати, що допоки ти особисто не побуваєш на передовій біля солдат, на власні очі не побачиш зруйновані будинки та спустошені села, не поспілкуєшся з тими людьми, які пережили біль від втрати рідних та близьких, до цього моменту не можна повною мірою усвідомити те, на скільки близько до Маріуполя та його чисельного населення підкралась війна, які зміни та трагедії принесла в життя людей.
Друзі, цінуйте те що маєте, дякуйте Богу за мирне життя та не втрачайте жодної можливості допомогти словом і ділом тим людям, спокійне життя яких забрала війна. Господи, даруй мир Україні!
P.S. Більш детальну розповідь про цю поїздку читайте вже найближчим часом.














Більше фото на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: