Страницы

воскресенье, 6 марта 2016 г.

Конференція церков Південного регіону союзу Церква Божа України

4 березня на базі Церкви Різдва Христова пройшла конференція церков Південного регіону союзу Церква Божа України. Участь в конференції взяло близько тридцяти пасторів та представників церков Херсонщини.
Як і належить, зустріч пасторів розпочалась богослужінням та благословенним часом хвали та поклоніння, який провела Група прославлення Церкви Різдва Христова. Також з пасторським словом до делегатів звернувся єпископ Південного регіону Сергій Вознюк. Беручи за основу повчання апостола Павла, Сергій Федерович закликав служителів не вгашати духа та дерзновенно продовжувати своє служіння.
Після богослужіння розпочались ділові засідання. На ньому пастори церков обговорювали нагальні питання. Серед них: плани на 2016 рік, розвиток Південного регіону, функціонування церков, законодавчі нововведення та багато інших питань. Після завершення ділових засідань делегати мали час для вільного спілкування за спільним обіднім столом.
В результаті конференції вдалось досягнути спільного бачення чималої кількості питань. Також одним з прийнятих рішень, стало рішення провести найближчим часом ритриту для пасторів церков Південного регіону. Ритрит – це гарна можливість служителям стати більш згуртованою командою та прийняти рішення з приводу тих питань, які через обмежену тривалість конференції залишились без відповіді.







Комментариев нет: