Страницы

вторник, 9 февраля 2016 г.

Свято для дітей у санаторії "Джерельце"

Минулої суботи, 6 лютого, малеча Новокаховського дитячого протитуберкульозного санаторію «Джерельце» зустрічала гостей з Церкви Різдва Христова. А саме волонтерів Дитячої благодійної місії «Подаруй радість», які приїхали до санаторію зі своєю різдвяною програмою та смачними подарунками.
На початку зі словом вітання та благословення до дітей та їх вихователів звернувся пастор Церкви Різдва Христова Сергій Вознюк. Можна сказати без перебільшення, що усі діти з неприхованим захопленням спостерігали за євангельською театральною постановкою, дивились відео-історію Різдва та змагались у веселих конкурсах. А коли підійшов час завершувати свято та вручати солодкі подарунки, діти зробили для волонтерів справжній сюрприз і представили їм свою невелику святкову програму. Тож свято вийшло напрочуд теплим та щирим, подарувавши радість як дітям, так і їх гостям.
Варто зазначити, що через карантин не всі діти змогли побувати на святі, але подарунки, придбані в результаті благодійного марафону "Подарунок до Різдва", були вручені усім дітям санаторію. 








Більше фото на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: