Страницы

суббота, 27 февраля 2016 г.

Благодійна акція для переселенців та багатодітних родин

26 лютого в Церкві Різдва Христова пройшла благодійна акція спрямована на підтримку вимушених переселенців зі Сходу України, а також багатодітних малозабезпечених родин.
Упродовж дня, за направленням соціальних служб міста, вищезгадані категорії людей могли прийти до церкви та обрати з гуманітарної допомоги своїм родинам необхідний одяг та взуття. Усього в результаті цієї акції  близько 60 родин отримали гуманітарну допомогу, а також Біблії та ілюстровані Біблії для дітей.
Співробітники церкви намагались поспілкуватись з усіма цими людьми, підбадьорити добрим словом, поділитись Благою звісткою. Свідоцтва багатьох людей, які пережили війну та вимушені були залишити свої домівки, глибоко вражали серце і в черговий раз доводили, що церква сьогодні не може залишатись осторонь від нужд людей. Тим більше, що за словами багатьох з цих людей, окрім церкви про них майже ніхто не згадує.
Друзі, долучайтесь до справ милосердя і нехай через це буде прославлено ім’я Господнє, Який казав: «Поправді кажу вам: що тільки вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, те Мені ви вчинили».











Більше фото на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: