Страницы

пятница, 19 февраля 2016 г.

В церкві пройшов романтичний вечір подружніх пар

В неділю, 14 лютого 2016 року, в Церкві Різдва Христова пройшов чудовий і оригінальний вечір подружніх пар, за участю Інституту збереження родинних цінностей. Кожна сім'я із членів церкви запросила своїх знайомих чи друзів, для яких було підготовлено спеціальну цікаву євангельську програму за участю співаків, солістів, співочих груп, ведучих та спікерів.
Слоганом цього заходу став вислів «Здорова родина – здорове суспільство». І це дійсно так, адже якою буде родина, такою буде церква і суспільство загалом. Усвідомлюючи це, а також прагнучи проповідувати здорову модель родини, Божі цінності та постанови на подружнє життя, Церква Різдва Христова організувала і провела цей «Романтичний вечір».
В завершення вечора усі подружжя, які вперше побували в Церкві Різдва Христова, отримали подарункові набори, до складу яких увійшли Біблії, Дитячі Біблії, молодіжні журнали та церковні календарики – усе старанно упаковане у брендові церковні пакети.
Варто зазначити, що захід дійсно вийшов дуже романтичним та теплим, Організатори доклали максимум зусиль, аби подружні пари змогли удвох провести приємний вечір в атмосфері любові та дружнього спілкуванні з іншими сімейними парами, забути про повсякденні клопоти. Такий вечір – одна з чудових можливостей практично продемонструвати та розвивати цінності, які Бог дав кожній родині.










Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: