Страницы

вторник, 2 февраля 2016 г.

Молодіжна конференція «Вірний усупереч»

З 29 по 30 січня в церкві «Свобода» міста Апостолове, що на Дніпропетровщині, проходила молодіжна конференція «Вірний усупереч». Головні спікери конференції – єпископи Церкви Божої Латвії Яніс та Агріс Озолінкевичі. Участь у конференції також взяла молодь з Церкви Різдва Христова та кількох церков Південного регіону у кількості 40 осіб.
Як зазначив у своєму зверненні до молоді заступник національного єпископа ЦБУ Павло Голуб, тема «Вірний усупереч», була обрана не випадково: «Сьогодення, від християнської молоді, потребує неабияких зусиль, щоб проявляти стійкість в тих обставинах, яких молодь знаходиться сьогодні або може опинитись завтра. Ця конференція має покликання від Бога, щоб оснастити вас для того часу і зміцнити вас силою Святого Духу. Дайте свою згоду на Його поклик і виконуйте справу, яку Він доручає вам, проявляючи вірність усупереч...»
Насичена дводенна програма конференції включала у себе час для хвали та поклоніння, проповідей, простого спілкування та кофе-пауз. А ввечері першого дня також проводилась програма «Знати чи мовчати», під час якої спікери відповідала на різноманітні духовні, практичні та просто цікаві запитання молоді.
Не зважаючи на дуже насичену програму, всі учасники погоджувались в тому, що конференція пролетіла неймовірно швидко. Хотілося знову й знову повертатись в атмосферу присутності Святого Духа, рясне помазання Якого відчувалось в кожному служінні конференції наповненому пророчим словом від Бога, натхненним поклонінням, палкими молитвами молоді та служителів.
Конференція минула не даремно, адже за ці два дні багато молодих людей не лише напитались від Святого Духу, але й ствердились на рішенні вірно та посвячено служити Господу у силі та помазанні Святого Духа!



  





Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: