Страницы

среда, 17 февраля 2016 г.

В Церкві Різдва Христова пройшло служіння «Старі пісні про Головне»

В неділю, 14 лютого, в Церкві Різдва Христова пройшло дуже цікаве і особливе служіння, під назвою «Старі пісні про Головне». А Головне – це, звісно, наш Господь Ісус Христос та Його жертва за гріхи людей.
Так, в цей день група співаків та музикантів прославляла Господа псалмами християн попередніх поколінь. Тими псалмами, які звучали в перші роки від заснування Церкви Різдва Христова. Зокрема це такі гімни, як «Призову я Господа», «Струн души рука Христа касается», «Все Иисусу отдаю я», «Любовь Христа безмерно велика», «Ой куди піду ще я» та інші. 
Для багатьох християн було особливою радістю співати ці гімни, які нагадували їм про їх навернення до Христа, їх перші сповнення Святим Духом, перші Божі ласки та щедроти. Та слід зазначити, що ті брати та сестри, які почули ці псалми вперше у житті, також переживали особливу Божу благодать. Адже всі ці гімни мають глибокий сенс і були написані в непрості часи і служили підкріпленням для гонимої, але помазаної Божої Церкви.
Та не лише в чудових гімнах, але й в молитвах і проповідях братів, серед яких був і гість з Церкви Божої міста Керч, Дух Святий в цей день наповнював людей та торкався багатьох сердець. За це Йому вічна слава і пошана в наших зібраннях! Амінь!







Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбук.

Комментариев нет: