Страницы

воскресенье, 22 ноября 2015 г.

Благодійний марафон «Розділи хліб з голодним» успішно завершено!

20 листопада в Церкві Різдва Христова пройшла благодійна акція «Розділи хліб з голодним», яка стала підсумком однойменного марафону зі збору коштів, організованим церквою напередодні. Участь у благодійному заході взяв єпископ Сергій Вознюк, співробітники та служителі церкви, мер Нової Каховки Володимир Коваленко, начальник служби у справах дітей Оксана Поповиченко, волонтери Анатолій Обелець та Олександр Пилипенко.
Акція була націлена на біженців зі Сходу України, багатодітні родини та родини, які опинились у складних життєвих обставинах. Так, за кошти які зібрали прихожани церкви та місіонер міжнародної благодійної організації «Місія Євразія» Надія Вознюк, волонтерами були підготовлені продуктові набори. До їх складу увійшло борошно, цукор, крупи, консервація, чай, олія, солодощі та інші продукти першої необхідності – усього 110 наборів сумарною вагою близько однієї тони.
Крім того було підготовлено 40 окремих наборів, частина з яких була відправлена на Схід України капелану союзу «Церква Божа України» Альберту Хомяку. Другу частину наборів передали новокаховським волонтерам Олександру Пилипенко та Анатолію Обельцю.
Звертаючись до присутніх, єпископ Сергій Вознюк наголосив: «Для нас, як церкви яка служить Господу і мешканцям цього міста, є великим благословенням те, що ми можемо хоч якось підтримати і тих, хто сьогодні знаходиться на передовій і тих, хто через війну був змушений покинути власну домівку і взагалі всіх тих, хто потребує нашої підтримки. Церква не займається політикою, але вона виконує сказане Господом в Писанні: «з голодним своїм хлібом поділись; уведи до хати бідних, безпритульних; побачивши голого, вдягни його; від брата твого не ховайся».
На завершення слід зазначити, що щойно в Церкві Різдва Христова завершився цей благодійний марафон, як одразу стартує новий. Його мета - збір коштів на придбання різдвяних подарунків дітям біженців, дітям-сиротам та дітям з малозабезпечених родин. Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до цього благодійного проекту, підтримавши його молитовно та фінансово.
Дивіться більше фото на нашій сторінці у Фейсбук.











Комментариев нет: