Страницы

пятница, 6 ноября 2015 г.

Вечір Духовного Співу в Новорайську

В неділю, 1 листопада, в селищі Новорайськ відбувся захід, присвячений духовному співу, який прославляє ім’я Ісуса Христа. За задумом організаторів, він повинен був звернути увагу селян на помісну церкву і роль духовної складової життя людини, яка дуже часто занедбана.
Співочі колективи з новокаховської Церкви Різдва Христова були активно задіяні в програмі цього вечора. Спочатку молодіжний гурт співаків під керівництвом Дмитра Кашина проголошував Боже ім’я у стилі, що притаманний саме молоді. Життєлюбні й активні гімни викликали посмішки на обличчях слухачів, які залюбки підтримували молодіжний гурт оплесками.
Після молоді до діла взялися представники старшої групи прославлення Церкви Різдва Христова на чолі з Романом Малишевим. Дуже щирі й душевні гімни під акордеон не залишили слухачів байдужими, а навпаки – сльози на обличчях свідчили про справжнє замилування співом і змістом виконуваних пісень.
Люди, коли розходилися, дякували гостям і висловлювали надію на нові зустрічі. Не обійшлося і без духовного: під час проведення програми один із присутніх служителів - пастор Сергій Сірик, відчув необхідність молитися за зцілення жінки. За її власним свідоцтвом, під час молитви вона отримала зцілення від травми, біль від якої переслідувала її з самого дитинства. Тож нехай ім’я Боже прославиться в Новорайську ще в більшій мірі!
Станіслав Качмін

Комментариев нет: