Страницы

среда, 18 ноября 2015 г.

Благодійний марафон «Поділи хліб з голодним»

В Церкві Різдва Христова стартувала благодійна кампанія спрямована на підтримку біженців, які постраждали в результаті бойових дій на Сході України, дітей сиріт та малозабезпечені багатодітні родини. Слоганом акції взяте Господнє повеління, яке записане в книзі Ісаї: «Поділи хліб з голодним» (Ісая 58:7).
За кошти зібрані членами Церкви Різдва Христова та небайдужими спонсорами, ми плануємо підготувати 150 продуктових наборів, до яких увійдуть борошно, цукор, крупи, консервація, чай, олія, солодощі та інші продукти першої необхідності.
Усе це, дбайливо укомплектоване нашими волонтерами, буде передане нужденним вже цієї п’ятниці. Під час зустрічі, яка відбуватиметься в храмі Церкви Різдва Христова, ми бажаємо помолитись за кожного з них та поділитись Благою звісткою. Участь у цьому заході візьме єпископ Сергій Вознюк, співробітники та служителі церкви, мер Нової Каховки Володимир Коваленко та начальник служби у справах дітей Нової Каховки Оксана Поповиченко.
Слід зазначити, що в цьому році ми плануємо провести ще кілька благодійних акцій спрямованих на підтримку нужденних, біженців, а також дітей сиріт та дітей з малозабезпечених родин. Запрошуємо і вас долучитись до цих благодійних проектів, підтримавши їх молитовно та фінансово.
Адже, як сказано в Писанні: «Хто чинить бідному добро, той Господеві позичає, і Він йому відплатить за його добродійство». (Прит.19:17)









Комментариев нет: