Страницы

понедельник, 10 декабря 2018 г.

У Royal Rangers підбили підсумки року, що минає


Новокаховський скаутський загін Royal Rangers №6, що діє на базі Церкви Різдва Христова, провів «Раду досягнень» та підвів підсумки року що минає.
Святковий захід, який проходив в суботу 8 грудня, розпочався з церемонії нагородження рейнджерів за успішне завершення біблійних уроків та предметних тестів майстерності. Також цього дня до лав загону було прийнято двох підлітків, які отримали почесний символ рейнджера – жовто-блакитну краватку.
Після завершення офіційної частини розпочались захопливі та веселі командні змагання з солодкими призами. Потім усі присутні власноруч готували смачний торт, який став головним елементом святкового столу. Під час чаювання рейнджери переглядали світлини та відео зроблені упродовж року у походах, сплаві на плотах та різноманітних заходах.
Варто додати, що Royal Rangers – це цілий світ зі своїми правилами, уставами, уніформою, регулярними зустрічами, таборами та різними корисними навичками. А також це унікальна програма наставництва, яка виховує нових лідерів. Долучитись до загону можуть усі охочі діти віком від 7 до 15 років. Заняття відбуваються щосуботи за адресою пр. Перемоги 2А, Церква Різдва Христова.











Комментариев нет: