Страницы

среда, 5 декабря 2018 г.

Всеукраїнська молитва за сиріт


11 листопада у Києві пройшла щорічна Всеукраїнська молитва за сиріт, яка зібрала разом єпископів та звичайних віруючих з різних християнських церков та конфесій, благодійників, усиновителів, представників влади та громадянського суспільства. До участі  в цій чудовій події було також запрошено старшого пастора Церкви Різдва Христова, єпископа Південного регіону Церкви Божої України Сергія Вознюка.
Учасники заходу разом молились Богу за світле майбутнє для дітей-сиріт, за зцілення українського суспільства, благополуччя усіх родин та перемогу над сирітством у нашій країні.  Молитва відбувалась в Українському домі і була організована Альянсом «Україна без сиріт» спільно з Адміністрацією Президента України.  
Крім самої молитви, програма заходу передбачала презентацію тематичної фотовиставки та короткометражного фільму про життя та мрії дітей-сиріт з дитячих закладів, а також неформальну частину спілкування та фуршет.
Як і прагнули організатори, молитовний захід пройшов в затишній та доброзичливій атмосфері, ставши ще одним духовним та практичним кроком у подоланні проблеми сирітства в Україні.











Комментариев нет: