Страницы

понедельник, 10 декабря 2018 г.

В Церкві Божій «Єдність» відбулось благословення пастора та рукопокладення диякона


Минулої неділі, 2 грудня, в Церкві Божій «Єдність» (село Калинівка) відбулось урочисте богослужіння благословення та рукопокладення служителів. Для проведення богослужіння та звершення цього важливого таїнства, до церкви «Єдність» завітав єпископ Південного регіону ЦБУ Сергій Вознюк, разом з кількома пасторами та служителями церков регіону.
Зазначимо, що багато років служіння пастора у калинівській церкві вірно та віддано ніс Юрій Маринчак зі своєю родиною. Та кілька років тому, за Божим провидінням, він мусив переїхати у місто Херсон, де сьогодні очолює Благодійний фонд «Мій дім» та успішно служить дітям-сиротам і родинам у СЖО.
Зважаючи на це, у церкві «Єдність» виникла нагальна потреба поставити нового пастора. За одноголосним рішенням членського зібрання церкви та з благословення єпископа, на служіння пастора було поставлено пресвітера Сергія Федорця, який останнім часом разом з дружиною служили у цій церкві.
Також, як ми вже писали вище, на цьому богослужінні відбулось рукопокладення нового служителя. Зокрема на дияконське служіння, з отриманням міжнародного Сертифікату Церкви Божої, було рукопокладено брата Валерія Єремейчука.
Святкове богослужіння в Церкві Божій «Єдність» пройшло одночасно урочисто та по-домашньому затишно і завершилось звершенням Вечері Господньої. Щиро вітаємо усю церкву та рукопокладених служителів з новим етапом в їхньому житті, служінні та слідуванні за Ісусом Христом!












Комментариев нет: