Страницы

пятница, 21 декабря 2018 г.

Близько 60 дітей отримали нове зимове взуття та одяг під час благодійної акції в Церкві Різдва Христова

Цього понеділка, 17 грудня, в Церкві Різдва Христова відбулась благодійна акція з роздачі зимового взуття та одягу для дітей. Акція була організована та проведена в співпраці з волонтерами Міжнародної благодійної організації CERI та Херсонського обласного благодійного фонду «Мій дім». 
В результаті акції близько 60 дітей, якими постійно опікується Церква Різдва Христова, отримали безкоштовне взуття, теплі шкарпетки, шарфи, шапочки, а також Нові Завіти та сувеніри. Варто додати, що це не єдина акція організації CERI на Херсонщині. Так, перш ніж завітати до нашої церкви, волонтери вже побували у Таврійській школі інтернат і планують відвідати ще кілька інтернатів та Дитячих будинків області. Загалом планується охопити близько 2500 дітей, а допомагати в цій праці буде також команда волонтерів Церкви Різдва Христова.
- Благодійна організація CERI займається служінням дітям вже близько 10 років, - розповідає директор БФ «Мій дім» Юрій Маринчак. Раніше вони надавали таку допомогу нужденним дітям Молдови та Румунії, а в цьому році вперше завітали до України. Волонтери організації CERI – це американські студенти, які беруть відпустку і за власний рахунок їдуть на місію. Уся ця команда прилетіла до нас з Техасу. За власний рахунок вони придбали квитки та оплатили доставку речей та взуття, яке надала одна з тамтешніх взуттєвих фабрик.
Від імені Церкви Різдва Христова щиро дякуємо усім благодійникам та волонтерам, завдяки яким чимало дітей нашого краю отримали таку необхідну та суттєву допомогу! Нехай Господь благословить кожного з вас!











Комментариев нет: