Страницы

среда, 10 октября 2018 г.

Розпочалась Ювілейна пасторська конференція Церкви Божої України


Вчора, 9 жовтня, в Церкві Різдва Христова розпочалась Національна пасторська конференція Церкви Божої України. Цьогорічна конференція особлива, адже вона присвячена святкуванню 25-річчя Союзу. Ця подія зібрала близько 200 делегатів, серед яких пастори та єпископи з України, а також гості з США, Німеччини та Латвії.
Стартувала конференція вечірнім богослужінням, яке пройшло в неймовірній атмосфері хвали та поклоніння за участю Групи прославлення та Центрального хору Церкви Різдва Христова. Це дійсно особливий час Божої сили та слави, який не передати жодними словами!
Цього вечора також звучало багато привітань. У відеозверненні Церкву Божу України привітав екс-континентальний єпископ Євразії Дітер Кноспе, єпископ Німеччини Марк Бренер та генеральний єпископ Церкви Божої Тім Хілл.
Також зі словами привітання до учасників конференції звернувся пастор з Німеччини, син екс-континетального єпископа Євразії Міхаель Кноспе. Завершив урочисте служіння єпископ Світової місії Церкви Божої Девід Блер, який звернувся до пасторів зі словом проповіді та настанови, а в кінці звершив молитву за служителів.
Початок конференції покладено, попереду ще кілька особливих днів близько спілкування та Божої благодаті!
















Комментариев нет: