Страницы

вторник, 25 сентября 2018 г.

Новий етап. Дочірню церкву "Отчий дім" благословили на служіння як окрему помісну Церкву Божу


Це свято Жнив у Церкві Різдва Христова запам’ятається однією непересічною та знаковою подією. На центральному святковому богослужінні було оголошено про відділення в окрему помісну церкву дочірньої церкви «Отчий дім».
Нагадаємо, ще у 2003 році було прийнято рішення про реєстрацію Церкви Божої «Отчий дім» в м. Таврійськ на базі Домашньої групи з перспективою її розвитку та росту в окрему помісну дочірню церкву. За ці 15 років церква побачила різні часи, як добрі так і часом нелегкі. Але з Божою поміччю ця спільнота все вистояла і сьогодні готова до повноцінного служіння Богу та людям, що проживають в тій місцевості.
Повідомляючи цю новину, єпископ Південного регіону ЦБУ Сергій Вознюк розповів, що перш ніж прийняти це відповідальне рішення, була проведена кропітка підготовча робота. Це, зокрема, зустрічі та консультації з служителями та членами дочірньої церкви, Церковна рада Церкви Різдва Христова та Рада Управління церков Південного регіону ЦБУ. В результаті було прийнято позитивне рішення, а служіння пастора довірено пресвітеру Церкви Різдва Христова Сергію Сірику, служіння помічника пастора диякону Церкви Різдва Христова Олексію Черезову.
Підкреслимо, що Церква Різдва Христова підтримала рішення єпископа та братства і в знак благословення було звершено особливу молитву за Церкву Божу «Отчий дім», її служителів та усіх братів і сестер. Після цього єпископ Сергій Вознюк вручив пастору Сергію Сірику пам’ятний подарунок для церкви – особливу богослужебну чашу та розніс, необхідні для звершення Вечері Господньої.
Тож ще раз вітаємо Церкву Божу «Отчий дім» з новим етапом життя! Нехай Божа слава і благодать в особливій мірі перебуває на вас та буде запорукою успішного поширення Благої звістки у місті Таврійськ та його околицях! Ну а мешканців Таврійська ласкаво просимо до церкви «Отчий дім», що розташована за адресою: вул.. Молодіжна 20.

Комментариев нет: