Страницы

среда, 19 сентября 2018 г.

Більше сотні родин отримали в Церкві Різдва Христова благодійне дитяче харчування для малюків


Цього вівторка, 18 вересня, у нас було дуже гамірно і людно. З самого ранку перед церквою утворився справжній автопарк з дитячих візків, а в самому храмі лунав гучний сміх великої кількості малюків, які разом зі своїми батьками завітали до Церкви Різдва Христова на благодійну акцію з роздачі безкоштовних наборів білоруського дитячого харчування «Ложка в долоньці».
В результаті цього благодійного заходу більше 100 родин різних соціальних верств населення отримали по 32 баночки натурального харчування для малюків віком до 3-х років. Це, зокрема, родини, що опинились у складних життєвих обставинах, внутрішньо-переміщенні особи, багатодітні, малозабезпечені та інші родини, які були направлені фахівцями соціальних служб міста.
Окрім роздачі харчування, для батьків малюків також було проведено тематичний тренінг «Відповідальне материнство». Кваліфікований та досвідчений тренер Херсонського обласного благодійного фонду «Мій дім» Людмила Іванівна Афанасьєва поділилась з матусями знаннями про виховання малят та рекомендаціями по забезпеченню їх повноцінного і здорового розвитку.
Організаторами акції виступили Торгова марка «Ложка в долоньці», Церква Різдва Христова, БФ «Мій дім» та Служба у справах дітей міста Нова Каховка.










Комментариев нет: