Страницы

четверг, 11 октября 2018 г.

Другий день Ювілейної конференції Церкви Божої України


В Новій Каховці триває Ювілейна пасторська конференція Церкви Божої України. Другий день розпочався ранковим богослужінням, на якому словом проповіді ділився континентальний єпископ Євразії Том Россон.
Вдень відбулись ділові засідання пасторів та єпископів, під час яких підіймались та обговорювались різні важливі моменти функціонування та подальшого розвитку Союзу. А в той же час, в іншому залі, проходило неформальне та щире спілкування дружин пасторів.
Ввечері учасники конференції зібрались на спільне богослужіння, яке розпочалось надихаючим та сильним блоком хвали і поклоніння, який вела група прославлення церкви «Добра звістка». Це служіння також було особливим тим, що на ньому континентальний єпископ Євразії Том Россон вручив служителям з різних регіонів  міжнародні сертифікати світового об’єднання Церкви Божої.
Також в цей вечір до конференції приєднався міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко, який привітав священнослужителів з Ювілеєм об’єднання церков та вручив подяку міського голови національному єпископу ЦБУ Олексію Демидовичу. Служителі, в свою чергу, благословили міського голову в молитві.
Завершилось служіння словом проповіді континентального єпископа Церкви Божої Стіва Дарнела на тему «Повернути собі бачення» та сильною молитвою один за одного.


















Комментариев нет: