Страницы

вторник, 31 июля 2018 г.

Сьогодні згадуємо життя і служіння Федора Ананійовича Вознюка


Сьогодні, 31 липня, згадуємо життя і служіння відомого християнського діяча, пастора, єпископа, регента і співака Федора Ананійовича Вознюка, який народився в цей день в 1937 році в невеликому селі Андрушівка, що на Тернопільщині.
Його життя не назвеш легким, адже бути служителем в радянські часи - це мужнє і непросте рішення. Та не зважаючи на усі труднощі, з Божою поміччю, Федір Вознюк прожив гідне життя християнина. Він ревно трудився у справі Євангелія як на Херсонщині, так і в багатьох інших куточках Радянського Союзу, стояв біля витоків створення Союзу автономно зареєстрованих церков ХВЄ.
З особливим теплом і повагою згадує Федора Вознюка єпископ об'єднання церков «Пробудження», старший пастор Одеської народної церкви Петро Сердиченко:
- Федір Ананійович Вознюк - людина з великої літери, людина дивовижної здатності! Він був як хорошим бухгалтером на виробництві великого заводу, так і дуже талановитим регентом, і прекрасним співаком, і проповідником від Господа. Але найбільша його якість полягала в тому, що це був уважний пастор з великим і добрим серцем. Свій талант він направляв не на те, щоб протистояти комусь, когось перемогти, а на те, щоб об'єднати і допомогти. Причому повз його увагу не проходила жодна людина. Я можу впевнено сказати, що таких людей мало! Вважаю за честь бути його учнем!
У Посланні до євреїв, апостол Павло пише: «Пам'ятайте наставників ваших, які звіщали вам слово Боже, і, дивлячись на кінець їхнього життя, наслідуйте їхню віру». Тому сьогодні, згадуючи День народження Федора Ананійовича, давайте прагнути брати приклад з посвячених Божих слуг і докладати усіх зусиль, щоб принести Богові добрий плід служіння.

Комментариев нет: