Страницы

пятница, 3 августа 2018 г.

Початок Національної конференції командирів Royal Rangers


Вчора, 2 серпня, на базі Церкви Різдва Христова розпочалась Національна конференція старших командирів та лідерів християнського скаутського руху «Royal Rangers». Її учасниками стало більше 40 делегатів з усіх куточків України, а також шестеро гостей зі Сполучених Штатів Америки. Конференція триватиме ще два дні і складатиметься з різноманітних зустрічей, тренінгів, презентацій та багатьох інших та корисних заходів.
- У нас є загони по усій Україні: від Донецької області до Закарпаття, - розповідає національний командир Royal Rangers Дмитро Рудишин. - Через великі відстані важко зустрітись усім разом. Тому ми вирішили хоча б раз на рік проводити мотивуючу конференцію, збиратись разом аби прославити Бога, поспілкуватись та пройти додаткові навчання та тренінги.
Розповідаючи про рух Royal Rangers в Україні, Дмитро зазначив, що в нашій країні історія цього християнського скаутського руху налічує вже 19 років. На сьогоднішній день функціонує більше 20 загонів, які налічують більше 600 постійних членів руху.
- З одного боку, Royal Rangers – це цілий світ зі своїми правилами, уставами, уніформою, регулярними зустрічами, таборами та різними корисними навичками.  А з іншого боку, це служіння не про уніформу чи якісь завдання, це унікальна програма наставництва, яка виховує нових лідерів і розрахована на довгострокову євангелізаційну роботу.

















Комментариев нет: