Страницы

суббота, 4 августа 2018 г.

Другий день Національної конференції командирів Royal Rangers


Як ми вже розповідали раніше, в Церкві Різдва Христова триває щорічна Національна конференція командирів християнського скаутського руху Royal Rangers Україна.
Вчора, 3 серпня, успішно минув другий день конференції. Цей був дуже насичений та плідний день. Розпочався він зі спільного богослужіння і продовжився численними тренінгами, презентаціями та робочими засіданнями. Підсумком дня стало неформальне та душевне спілкування на дворі з іграми та пікніком.
Саме під час такого спілкування ми мали можливість трохи поспілкуватись з гостем з США, місіонером, координатором міжнародного руху Royal Rangers в Євразії Джоном Уілсоном.
- Скаутський рух Royal Rangers виник в 1962 році в США і з того часу поширився по усьому світу, - розповів Джон. - На сьогоднішній день «рейнджери» є у 93 країнах світу, серед яких і Україна. Якщо казати у двох словах, то Royal Rangers  – це як захопливі пригоди для молодих людей та місце, де вони зустрічають професійних християнських лідерів, які допомагають їм стати Божими служителями, новими лідерами та помічниками пасторам церков.




















Комментариев нет: