Страницы

понедельник, 16 июля 2018 г.

Молодіжний табір "Вихід - 2018"

Усього кілька днів тому завершився Молодіжний християнський табір «Вихід - 2018», який Церква Різдва Христова вже не перший рік поспіль проводила в Таврійському лісництві на березі Дніпра. Табір зібрав близько 60 учасників з різних міст і сіл Півдня України. А саме: Нової Каховки, Херсона, Апостолового, Каланчака, Іванівки та інших місць нашого краю.
Можна сміливо сказати, що молодь мала дні насичені яскравими емоціями, дружнім спілкуванням, захоплюючим відпочинком і, звичайно, гарним часом вивчення Біблії, поклоніння Богу та надихаючими проповідями і семінарами.
Темою «Виходу-2018», який проходив з 9 по 13 липня, стала «Єдність», а девізом табору були взяті слова «Створений прославляти». Свідченням успіху «Виходу-2018» можна вважати безліч позитивних відгуків від самої молоді, а також бажання залишитися в таборі якомога довше.
Від імені молоді висловлюємо щиру подяку всім організаторам та спонсорам табору! Впевнені, що ваша праця дорогоцінна в Божих очах! Нехай щедрий Господь щедро віддячить кожному з вас!












Комментариев нет: