Страницы

воскресенье, 1 июля 2018 г.

Благодійне свято для маленьких новокаховчан


Цими вихідними у Новій Каховці відбулось велике благодійне євангелізаційне свято для дітей нашого міста. Організатори свята – Міжнародна благодійна місія IMOCE та Церква Різдва Христова. Усього, за попередніми підрахунками, участь у святі взяло від 450 до 500 дітей різного віку, а в організації було задіяно більше 60 волонтерів.
Варто зазначити, що команда місії ІМОСЕ досконально продумала формат та програму свята, завдяки чому жодна дитина не залишилась без уваги. Так, усі дітлахи були розділені на команди за віком і разом зі своїми вожатими відвідували різні станції, на які умовно було поділено локацію свята. Зокрема на дітей чекали різноманітні активності, естафети, майстер-класи, батути, велика надувна гірка, солодка вата, попкорн та багато-багато іншого. А на завершення свята усі діти отримали приємний сюрприз – цукерки та дитячі Біблії.
На останок додамо, що Нова Каховка – це далеко не перше місто, де місія ІМОСЕ провела дитяче свято. Вже кілька десятків міст та селищ України приймали у себе волонтерів місії, а попереду ще більше населених пунктів, діти яких також зможуть стати учасниками цього дивовижного свята та почути Благу звістку про Христа. Від імені мешканців Нової Каховки, Церква Різдва Христова висловлює слова щирої подяки усім волонтерам та жертводавцям Місії IMOCE, а також особисто її керівнику Анатолію Коломійцю. Нехай добрий Господь благословить вашу справу та відплатить сторицею за те добре сім’я, яке ви сієте в серця дітей України!










Більше фото дивіться на нашій сторінці у Фейсбук: Церква Різдва Христова

Комментариев нет: