Страницы

вторник, 23 июня 2015 г.

Тиждень посту і молитви за пробудження та мир в Україні


В Церкві Різдва Христова завершився тиждень посту і молитви за пробудження та мир в Україні. Протягом особливо благословенних семи днів, з 15 по 21 червня, в нашій церкві, дочірніх церквах, а також оселях і домівках усіх вірних звершувались особливі молитви за пробудження та освячення усіх членів та прихожан церков, за прояв дарів Святого Духа, а також мир в Україні, спокій та безпеку міста Маріуполь, єднання та духовне відродження української нації.
Кожного дня о 6:00, 12:00, 18:00 та 21:00 годині дня звершувались спільні молитви, на яких кожного разу по-особливому відчувалась Божа благодать, ревність по Духу Святому та бажання до змін. 
Крім того на цьому тижні відбувся цілий ряд молитовних богослужінь «Пробудження», які проходили не лише в Церкві Різдва Христова, а й в усіх її дочірніх церквах – це церква «Святої Трійці» (пресвітер Сергій Федорець, селище Дніпряни), церква «Світло Надії» (в.о. пресвітера Сергій Кундіус, селище Малокаховка), церква «Отчий Дім» (пресвітер Сергій Сірик, місто Таврійськ).






Останній день посту та молитви, неділя 21 червня, був особливо насичений служіннями «Пробудження». Розпочався цей день центральним богослужінням Церкви Різдва Христова, яке відбулось за участі молоді церкви. Разом з молодіжною вокальною групою церква прославляла Господа в піснях та молитвах, а молоді брати служителі ділились ревним словом проповіді, надихаючи присутніх до повноцінної посвяти Богу. Далі духовний марафон перейняла каховська Церква Воскресіння Христова (пастор Олексій Малишев), участь в служінні якої взяв єпископ Південного регіону ЦБУ Сергій Вознюк та деякі служителі Церкви Різдва Христова. Після завершення богослужіння в Каховці, брат Сергій Вознюк, разом з місіонерською командою, відвідав молоду Церкву Божу в селищі Новорайськ (в.о. пастора Станіслав Качмін), а потім Церкву Божу в селищі Плодове (в.о. пастора Деніс Шепелєв), де також в силі Святого Духу звучали наставницькі проповіді та молитви з помазанням віруючих олією за новозавітним прикладом.







Підсумком молитовного тижня став вечір «Хвали та поклоніння», який розпочався о 21:00 годині вечора в храмі Церкви Різдва Христова. На цю молитву зібрались ті, хто по-справжньому бажає, щоб кожна людина, кожен служитель і кожне служіння були керовані Святим Духом і діяли в силі і помазанні Святого Духа. І, що важливо, в цей вечір Господь особливим чином винагородив спраглі серця. В неймовірній атмосфері хвали та поклоніння Господь проводив Свою роботу над серцями людей. По закінчення вечора, звучали різні свідоцтва про те, що хтось отримав оновлення духу, хтось  свободу, а хтось і слово від Бога. Одна душа в цей вечір була хрещена Духом Святим зі знаменнями інших мов. 



Те, що молитовний тиждень закінчився, зовсім не говорить про те, що в церкві припиняться молитви та ревність по шуканню Духа Святого. Як наголосив єпископ, пастор церкви Сергій Вознюк, закінчення молитовного марафону – це тільки початок: «Нам потрібна віра і повна довіра нашому Господу Ісусу Христу. Навіть якщо після цього молитовного тижня не відбудеться видимих миттєвих змін, то це лише свідчитиме про те, що нам слід і надалі вірити і йти вперед. Ще більш ревно і завзято шукаючи Божого помазання».

Комментариев нет: