Страницы

среда, 3 июня 2015 г.

Євангелізаційне дитяче свято 2015 відбулось!

В перший день літа, 1 червня, в Церкві Різдва Христова відбулось велике євангелізаційний дитяче свято присвячене Дню захисту дітей.
    Активними зусиллями спонсорів і парафіян у парковій зоні нашої церкви для дітей була підготовлена ​​насичена програма, яка розпочалась словами привітання від пастора церкви Сергія Вознюка, начальника служби у справах дітей міста Нова Каховка Оксани Поповиченко і мера міста Володимира Коваленка.
Після молитви благословення, яку звершив пастор Анатолій Пономарьов, свято перейшло в активну фазу, розпочавшись євангельською програмою з веселими та радісними піснями. Після неї дітей розподілили по командам, які переміщувались від станції до станції, на які умовно було поділено парк. Так, дітвору очікували станції зі спортивними естафетами та іграми, веселою фотосесією, надувними батутами, захоплюючими конкурсами, різноманітними майстер-класами з виготовлення поробок, моделювання повітряних кульок та величезних мильних бульбашок і багато-багато іншого. Завершилося свято столом з частуваннями: дітвору пригощали гамбургерами, лимонадом та солодощами спеченими прихожанами церкви.
Варто відзначити, що з кожним роком проведення свята зростає кількість запрошених дітей. Так, за словами директора Дитячої недільної школи Церкви Різдва Христова Наталії Махині, свято відвідало більше двохсот дітей - це діти з малозабезпечених сімей, вихованці Таврійської школи-інтернату, Каховського дитячого будинку «Радість», дитячих недільних шкіл Нової Каховки, Каховки та кількох прилеглих сіл.
Церква Різдва Христова висловлює щиру подяку ТОВ «Енерджі продакт», благодійному фонду Джима Кінга, Олександру Горденку, Церкві Воскресіння Христового міста Каховка та всім людям доброї волі за надану спонсорську допомогу в проведенні свята. Нехай відплатить усім вам Господь за ваші чуйні серця!
 

Комментариев нет: