Страницы

вторник, 14 июля 2015 г.

Свято Водного Хрещення

Незважаючи на похмуру, дощову погоду, неділя 5 липня була особливо святковою для нашої церкви. Адже саме в цей день на березі Дніпра 9 душ приєднались до церкви, прийнявши Водне хрещення і звершивши таким чином важливу заповідь Ісуса Христа: «Покайтеся, і нехай же охреститься кожен із вас у Ім'я Ісуса Христа на відпущення ваших гріхів» (Дії 2:38).
     Безпосередньо хрещенню передувала серйозна підготовча робота. Бажаючі вступити в Завіт з Господом мали перед цим пройти навчальний курс з вивчення основ фундаментальних християнських істин. Також пастори провели співбесіду з кожним, для того щоб переконатися, наскільки люди усвідомлюють важливість свого рішення.
І ось, цей день настав. Перш ніж бути зануреними у води Дніпра, кожен з хрещаємих в присутності братів та сестер пообіцяв Господу служити Йому у чистій та добрій совісті. А вже менше ніж за годину потому в храмі Церкві Різдва Христова розпочалось урочисте богослужіння, на якому новоохрещені, разом з усією церквою, вперше звершили ще одну заповідь Христа – Вечерю Господню.
В пам'ять про цей знаменний день, охрещені брати та сестри отримали від церкви в подарунок свідоцтва про Хрещення, Біблію та квіти. Радо вітаємо усіх хрещених братів та сестер з приєднанням до великої Божої родини та бажаємо щедрих благословень від Бога, нехай Його благодать і милість супроводжують вас у всі дні життя! 









Комментариев нет: