Страницы

среда, 10 апреля 2019 г.

Національна молодіжна конференція Церкви Божої України

Молодіжному руху Церкви Божої України бути! Свідчення цьому Національна молодіжна конференція «Це можливо», яка з 4 по 6 квітня проходила на базі церкви «Добра звістка», що у місті Слов’янськ.
Учасниками конференції стало щонайменше 500 молодих людей з більш ніж 30 міст України, в тому числі з Нової Каховки та Херсону. Програма конференції була дуже насиченою та включала у себе вечори хвали та поклоніння, богослужіння, а також різноманітні семінари та майстер-класи. Головний гість конференції відомий християнський спікер та молодіжний служитель Євгеній Войт.
Конференція «Це можливо» стала місцем розвитку та зростання молоді нашого об’єднання. Адже молоді люди служили Богу та один одному своїми талантами – молились, проповідували, співали, грали на інструментах та навіть танцювали. В один з днів конференції хвалу та прославлення вела і молодіжна музична група Церкви Різдва Христова.
Численні відгуки учасників свідчать про те, що це був дійсно благословенний та надихаючий час для молодих людей. Потужна Божа присутність відчувалась вже з перших хвилин конференції. Для когось ця подія стала місцем духовного народження та поштовхом до повної посвяти Богу, хтось отримав відповіді на давні питання, хтось звільнення від твердинь. Бог благословив нашу молодь і це незаперечний факт!
Послухаймо, що кажуть про конференцію її учасники.

Олена Савченко, учасник конференції:
- Ця конференція була дуже благословенною для мене, Бог дійсно дуже сильно і багато діяв. У мене були різні питання до Господа і Він відповів на усі з них. Це також був мій перший раз служіння в групі прославлення, під час поклоніння Бог сильно наповнював і благословляв! На цій конференції ми дуже багато розмовляли про Бога, про прославлення, про чистоту в усіх сферах нашого життя. Я впевнена, що після цієї конференції моє життя сильно зміниться, бо Бог змінював мої погляди, працював з моїм серцем і я готова йти за Ним та служити Йому!
Ян Муха, учасник конференції:
- Дуже чекав на конференцію «Це можливо». Це був той час, коли можна було оновити свій духовний стан, отримати натхнення на подальше служіння в своїй церкві, поспілкуватися та послухати служителів, яких Бог поставив на масштабні служіння для пробудження в Україні. Сильний час, я досі під враженнями! Люблю свободу і простоту в тих місцях, де діє Дух Святий. Дякую організаторам за конференцію, теплий прийом і прекрасне спілкування. Чекаємо на нові зустрічі та події.
Сергій Овчинніков, учасник конференції:
- Ми повертаємось додому благословенними та наповненими Словом! Молодіжна конференція «Це можливо» змінила нас і ми вже не будемо колишніми! Ми простягаємось вперед з цим відкриттям:Це можливо бути чистим!Це можливо долати все з Ісусом!Це можливо мати справжню дружбу!Це можливо любити ближнього!Дякую усім організаторам, спікерам, служителям, пасторам і всім, хто приїхав та був там!  













 

Комментариев нет: